- Propozycje parzenia
- Ekspres ciśnieniowy
Ekspres przelewowy
French press
Kawiarka - Stopień wypalenia
- Średni
- Profil sensoryczny
- Czekolada
Orzechy - Odmiana kawowca
- Caturra / Red Bourbon / Typica
- Obróbka ziarna
- Mokra
Suszona na słońcu - Składniki
- Kawa ziarnista palona 100% Arabika
- Pochodzenie ziarna
- Nikaragua, Gwatemala, Kolumbia
- Intensywność
- średnia
- Kwasowość
- niska
- Goryczka
- niska
- Słodycz
- średnia
Kawa Espresso & Latte Blend 100% Arabica Specialty - świeżo palona - prosto z palarni kawy
Połączenie trzech rodzajów Arabik Speciality to propozycja zbilansowanego smaku i słodyczy uwydatnionej mieszanym procesem obróbki ziaren
Caturra z Gwatemali doskonale uzupełnia odmianę Catuai z Nikaragui, a całość smaku uszlachetnia wyjątkowo czysta, cielista kolumbijska Typica. Średnio wypalone ziarna nadadzą kawie latte delikatny orzechowo-czekoladowy posmak, którego naturalna słodycz i niska kwasowość sprawdzi się również w espresso.
Blend przeznaczony do różnego rodzaju parzenia - w ekspresach ciśnieniowych, przelewowych, kawiarkach a także we french pressach.
Szczegóły produktu
Zobacz także