Czekolada Tanzania wyprodukowana w Portugalii, która zmienia wyobrażenie o czekoladzie jak o zwykłym słodyczu dla dzieci: jest to pokarm bogów dla wszystkich grup wiekowych.
To połączenie charakterystycznego, bardzo owocowego o żywej kwasowości kakao ze słodyczą i intensywnością owczego mleka. Delikatnie rozpływa się w ustach pozostawiając na podnienbieniu delikatną słodycz charakterystyczną dla owczego mleka. Lekka kwasowość kończy się boską harmonią.
Doskonale smakuje z serem lub winem.
Składniki: ziarna kakaowca z Tanzanii, cukier trzcinowy, masło kakaowe i mleko owcze w proszku.
Zawartość kakao Minimum: 60%
*Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kawa Tanzania - Bourbon to Arabica Speciality z regionu Kilimanjaro w Tanzanii.o wyrazistym smaku i intensywnym aromacie z wyczuwalnymi nutami czekolady, migdałów i pomarańczy.
Kawa Tanzania - Bourbon pasuje do każdego klasycznego sposobu parzenia kawy.