Kakao Ecuador - Trinitario/Forastero - 100% Kakao, kakao ceremonialne, 100% pasta kakao, prawdziwe kakao Waga 200g Puszka
Kakao Ecuador - Trinitario/Forastero - 100% Kakao 200g

Kakao Ecuador - Trinitario/Forastero - 100% Kakao, kakao ceremonialne, 100% pasta kakao, prawdziwe kakao

Realizacja w 24h
57,00 zł
Brutto

Kakao Ecuador - Trinitario/Forastero z prowincji Manabi w centralnej części Ekwadoru.

Kakao o gęstej i jedwabistej strukturze, delikatnej kwasowości i orzeźwiającym smaku mlecznej czekolady z nutami owoców tropikalnych. Pełnotłuste, niealkalizowane, nie słodzone.

Waga
  • 200g Puszka

Opis

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: dodaj 10-20g kakao do gorącej (60-80 st. C) wody, mleka roślinnego lub zwierzęcego (ok. 250ml) i zmiksuj blenderem. Możesz dodać przyprawy i dosłodzić wg uznania.

Skład (w 100 g produktu):

Wartość odżywcza: 579,6 kcal;

Białko: 12,5 g

Węglowodany: 74 g;

Cukier: 1 g;

Tłuszcz: 52 g (w tym nasycone 33,3 g);

Sól: 3,3 g

Szczegóły produktu

Odmiana kakaowca
Trinitario/Forastero
Charakter kakao
Mleczna czekolada
Nuty
Owoce tropikalne
Kraj pochodzenia
Ekwador

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do ulubionych
Produkt dodany do porównania.

Strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, analitycznych i marketingowych, w tym badania Twoich zainteresowań i dopasowania do nich reklam na innych stronach www. Możesz określić w przeglądarce warunki przechowywania i dostępu do cookies. Dalsze korzystanie ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza akceptację plików cookies. Więcej informacji w naszej Polityce Prywatności.