Czekolada Branco to biała czekolada, która podkreśla wyjątkowy smak azorskiego mleka, łącząc naturalne masło kakaowe z bardzo małą ilością cukru. Bez aromatów i emulgatorów. Słodka, ale zrównoważona, pozwala docenić bogactwo i czysty smak Azorean Milk. Czekolada ta świetnie komponuje się z kawą oraz intensywną czarną/zieloną herbatą.
Składniki: Masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku i pełne mleko w proszku oraz cukier trzcinowy. Bez aromatów i emulgatorów!
Minimalna zawartość kakao: 45%
*Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kawa Espresso-Latte Blend to połączenie trzech rodzajów Arabik Speciality to propozycja zbilansowanego smaku i słodyczy uwydatnionej mieszanym procesem obróbki ziaren
Caturra z Gwatemali doskonale uzupełnia odmianę Catuai z Nikaragui, a całość smaku uszlachetnia wyjątkowo czysta, cielista kolumbijska Typica. Średnio wypalone ziarna nadadzą kawie latte delikatny orzechowo-czekoladowy posmak, którego naturalna słodycz i niska kwasowość sprawdzi się również w espresso.
Blend przeznaczony do różnego rodzaju parzenia - w ekspresach ciśnieniowych, przelewowych, kawiarkach a także we french pressach.