Czekolada Bianchino wyprodukowana w Portugalii, która zmienia wyobrażenie o czekoladzie jak o zwykłym słodyczu dla dzieci: jest to pokarm bogów dla wszystkich grup wiekowych.
Biała czekolada z masłem kakaowym na bazie kakao Arriba z Ekwadoru o kremowej konsystencji i urzekającym aromacie, połączona z brazylijską kawą i szczyptą cejlońskiego cynamonu. Ciesz się połączeniem tego tripletu, który zapewnia egzotyczny i orzeźwiający smak, rozwija harmonię, stopniowo ujawniając różne doznania w aromacie, konsystencji i smaku.
Składniki: masło kakaowe, cukier trzcinowy, odtłuszczone mleko w proszku, pełne mleko w proszku, kawa i cynamon. Zawartość kakao Minimum: 45%
*Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kawa Guatemala - Caturra to Arabika Speciality pochodząca z regionu Antigua w Gwatemalii. Ziarna o intensywnym aromacie, niskiej kwasowości, delikatnej goryczce i średniej słodyczy, wyróżniają się przyjemnym czekoladowym charakterem i delikatnie wyczuwalną nutą wanilii.
Wypalona w średnim stopniu Guatemala Caturra zasmakuje wszystkim miłośnikom klasycznej Arabiki z Ameryki Południowej.
Kawa świetnie sprawdzi się w ekspresie ciśnieniowym, kawiarce, french pressie oraz w ekspresie przelewowym.