- Propozycje parzenia
- Ekspres ciśnieniowy
Ekspres przelewowy
French press
Kawiarka - Stopień wypalenia
- Średni
- Profil sensoryczny
- Mleczna czekolada
Owoce - Odmiana kawowca
- Heirloom/Caturra/Catuai
- Obróbka ziarna
- Mokra
Suszona na słońcu - Składniki
- Kawa ziarnista palona 100% Arabika
- Pochodzenie ziarna
- Etiopia, Nikaragua, Gwatemala
- Intensywność
- średnia
- Kwasowość
- niska
- Goryczka
- niska
- Słodycz
- wysoka
Kawa Chocolate Espresso Blend 100% Arabica Specialty - świeżo palona - prosto z palarni kawy
Chocolate Espresso Blend to mieszanka 100% Arabic z Etiopii, Gwatemali i Nikaragui. To świetnie zbalansowana kawa o niskiej kwasowości i goryczce o lekkim charakterze mlecznej czekolady.
Blend przeznaczony do różnego rodzaju parzenia - w ekspresach ciśnieniowych, przelewowych, kawiarkach a także we french pressach.