- Propozycje parzenia
- Ekspres ciśnieniowy
Ekspres przelewowy
French press
Kawiarka - Stopień wypalenia
- Średni
- Profil sensoryczny
- Ciemna czekolada
Orzechy - Odmiana kawowca
- C.Canephora / Mundo Novo / Red Bourbon
- Obróbka ziarna
- Mokra
Suszona na słońcu - Składniki
- Kawa ziarnista palona 60% Robusta, 40% Arabika
- Pochodzenie ziarna
- Indonezja, Brazylia, Nikaragua
- Intensywność
- bardzo wysoka
- Kwasowość
- bardzo niska
- Goryczka
- wysoka
- Słodycz
- niska
Kawa Dark Chocolate Blend Robusta i Arabica - świeżo palona - prosto z palarni kawy
Mieszanka Robusty Premium z Indonezji oraz Arabik Speciality z Brazylii i Nikaragui
Blend z przewagą indonezyjskiej robusty premium to pozycja dla koneserów kawy we włoskim stylu. Dark Chocolate Blend to intensywna goryczka balansowana przez dodatek brazylijskiej i nikaraguańskiej arabiki, doprawiona długim, przyjemnym posmakiem ciemnej czekolady i orzechów, esencjonalnym dla średnio palonych ziaren.
Dodatek arabiki speciality z Nikaragui nadaje szlachetności, a brazylijska arabika Mundo Novo ze znikomą, owocową kwasowością gwarantuje czystość smaku. Całość zapewnia unikalne wrażenia smakowe i kompleksowy aromat.
Blend polecany do parzenia w ekspresie ciśnieniowym, kawiarkach i jako klasyczna zalewajka.
Szczegóły produktu
Zobacz także